Adrenalinová Hot Lava vám připomene dětství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adrenalinová Hot Lava vám připomene dětství

Adrenalinová Hot Lava vám připomene dětství

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 8. 2016 10:10
Reklama

Pamatujete si ještě na bezstarostné dětství, kdy vaše představivost neznala mezí a uměli jste se zabavit i bez pomoci elektronických hraček? Kdo by neznal klasickou hru na to, že podlaha je vlastně láva (nebo kyselina, nebo jsou na ní bodce jako v Prince of Persia) a po místnosti je nutno pohybovat se pouze prostřednictvím skákání po kusech nábytku? Tak tenhle nostalgický pocit si můžete buď zopakovat naživo a riskovat vybavení bytu, nebo jej o poznání bezpečněji znovu prožít v chystaném titulu Hot Lava.

Ten si pro nás chystá studio Klei Entertainment, které si můžete vybavit jako autory akční 2D střílečky/rubačky Shank a zejména simulátoru přežití Don’t Starve. Hot Lava svým zpracováním a přesunem do trojrozměrného prostoru působí jako mnohem ambicióznější projekt. Láva je tu zkrátka všude, a ačkoli svou pouť začnete v klasickém obýváku, brzy opustíte dům a začnete se pohybovat po mnohem složitějších trasách, než je pouhé skákání z křesla na pohovku.

Hra v tu chvíli začne asi nejvíce připomínat Mirror’s Edge a využívání nejrůznějších lan, běhání po zdech a balancování na úzkých lávkách nad žhavou tekutinou rozhodně působí adrenalinově. Studio z kanadského Vancouveru chce řádně potrápit vaše reflexy i hbitost prstů, protože tu zjevně nebude ani ten nejmenší prostor pro zaváhání. Hra zjevně nemíří mezi AAA produkci, i tak ale při kvalitním zpracování může poskytnout pořádnou porci šílené zábavy. O datu vydání zatím nic nevíme, pokud vás ale trailer namlsal, můžete se pod tímto odkazem přihlásit do beta testu. Hot Lava je momentálně vyvíjena pro PC, konzolové verze ale nejspíš nejsou vyloučeny. Snad se studiu Klei přechod do 3D povede a my si budeme moci příjemně zavzpomínat na staré časy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama