PS4 Slim nabídne podporu 5GHz Wi-Fi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS4 Slim nabídne podporu 5GHz Wi-Fi

PS4 Slim nabídne podporu 5GHz Wi-Fi

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 8. 2016 12:06 4
Reklama

Již příští týden se bude v New Yorku konat akce PlayStation Meeting, od které si herní komunita mnohé slibuje. Očekáváme, že na akci společnost Sony představí PlayStation Neo, což by samo o sobě na program bohatě stačilo. Kromě Nea měla ale na akci zřejmě spatřit světlo světa i odlehčená slim verze původní PlayStation 4, ta ovšem už před časem unikla na veřejnost a několik šťastlivců ji má dokonce už doma. Jeden z nich se nyní podělil o velmi příjemné zjištění.

PlayStation 4 slim totiž podle všeho kromě podpory 2,4GHz připojení k wifi podporuje i to na frekvenci 5 GHz. Tuto zprávu přinesl na Twitteru uživatel s přezdívkou shorman82 a podpořil ji fotografií manuálu konzole, která tuto informaci potvrzuje. Navíc přihodil ještě screenshot přímo ze síťového nastavení konzole, kam přibyla nová položka právě používané frekvence.

Zařízení, podporující připojení na frekvenci 5 GHz, jsou mezi hráči oblíbená. Pokud už nemůžete z jakéhokoli důvodu mít své zařízení připojeno k internetu kabelem, jedná se o spolehlivější možnost, zejména proto, že při ní nedochází k rušení signálu jinými spotřebiči v takové míře, jako je tomu u frekvence 2,4 GHz. Většina moderních routerů tuto frekvenci bez problémů podporuje a je tedy načase, aby na možnost volby zareagovali i výrobci herního hardware.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama