První záběry z VR verze Dead or Alive Xtreme 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První záběry z VR verze Dead or Alive Xtreme 3

První záběry z VR verze Dead or Alive Xtreme 3

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 8. 2016 10:50 7
Reklama

Na internetu se objevily první záběry z VR verze Dead or Alive Xtreme 3 od studia Team Ninja a firmy Koei Tecmo, které přirozeně vypadají dost legračně. Trochu uslintaný simulátor poprsí sice díky VR updatu nebude o moc lepší hrou, ale zákazníky jistě nebude hledat těžko. Inu, posuďte sami.

Patch přidávající do hry podporu pro headset PlayStation VR vyjde 13. října. Do hry doplní nový mód nazvaný VR Paradise, který vám umožní zapojit se do zdejších virtuálních radovánek. Stejně jako v původní hře je hlavním smyslem zírat na digitální krasotinky ze všech možných i nemožných úhlů, jak video a první obrázky názorně demonstrují. Na rozdíl od originálu si však na spoře oděná děvčata budete moci tentokrát i “sáhnout”.

Je docela legrační, že už se v tuto chvíli nikdo ani nesnaží předstírat, že by snad v Dead or Alive Xtreme 3 šlo o nějaké sportovní minihry a v hlavní roli je počítačová nahota. V každém případě samotný headset přijde na český trh ve stejný den, takže vám nic nebrání virtuální hambinec vyzkoušet. A to dokonce ani v případě, že nejste pyšnými majiteli původní hry. PlayStation VR totiž bude podporovat také free-to-play verze, která je dostupná na asijských PlayStation Storech. Do hry přibudou rovněž nové plavky z mangy Keijo!!!!!!!! (ty vykřičníky jsou tam správně, to není výraz našeho nadšení, ale součást názvu).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama