ESRB odhaluje detaily o Resident Evil 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka ESRB odhaluje detaily o Resident Evil 7

ESRB odhaluje detaily o Resident Evil 7

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 8. 2016 13:23 6
Reklama

Jen několik dní uplynulo od poslední novinky ohledně sedmého číslovaného pokračování letos již dvacetileté série Resident Evil. Vývojáři se v ní sice vyjadřují k některým velmi zásadním elementům hry, na detaily jsou však zatím dost skoupí. Naštěstí ale existují i jiné kanály, jak se o chystaném titulu něco dozvědět.

Entertainment Software Rating Board, tedy organizace, kterou spíše znáte pod zkratkou ESRB, je orgán, který se zabývá, jak už název naznačuje, udělováním věkových doporučení pro videohry. To běžně vnímáme jako poměrně nudný až podružný údaj, jenže leckdy se na světlo světa dostanou důvody, proč ta která hra dostala konkrétní věkové omezení. A z těch už si můžete poskládat alespoň částečný obrázek, jak bude samotné hraní vypadat, nebo kdo bude hlavním protagonistou a jakým hrozbám bude čelit. A to je právě případ Resident Evil 7.

Ze zprávy ESRB vyplývá, že hlavním hrdinou bude muž jménem Ethan, který pátrá po své manželce ve zchátralém domě. Během hledání bude využívat širokou paletu vražedných nástrojů, jako jsou pistole, brokovnice, motorové pily, výbušniny a dokonce i plamenomet. Zabíjet podle všeho budeme různá mutantní stvoření. Hra by měla být dost brutální a krvavá, protože ESRB přikládá i naturalistický popis některých herních scén. Těšit se můžete na řezání rukou za pomoci motorové pily, useknutí nohy těsně pod kolenem, které bude provedeno lopatou nebo probodení hlavy tím samým pracovním nástrojem. Výjimkou nebudou ani oblasti se spoustou zmrzačených těl s odhalenými vnitřními orgány.

Souboje mají být plné „realistické střelby“ a chybět nebudou ani „bolestné výkřiky“ a „přehnané efekty stříkání krve“. No zkrátka je zřejmé, že se všichni skrytí sadisté mezi námi už mohou začít těšit na leden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama