Ubisoft chystá nové vydání Rocksmith 2014
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft chystá nové vydání Rocksmith 2014

Ubisoft chystá nové vydání Rocksmith 2014

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 8. 2016 14:30 3
Reklama

Téměř dva roky po vydání úspěšné hudební arkády Rocksmith 2014 slibuje Ubisoft přinést její remasterovanou edici. Ta zavítá 4. října na PC, Mac, Xbox One a na PlayStation 4 a měla by přinést něco obsahu navíc. Její největší devizou je však cena – stávající majitelé hry se totiž remasterované edice dočkají formou pouhé aktualizace. Všem ostatním bude hra dostupná v digitální distribuci.

Rocksmith 2014 Remastered naváže na úspěšný recept originálu (hra si od nás dříve odnesla úctyhodných 9 z deseti možných bodů) a přinese aktualizovanou hratelnost s více než osmi sty skladbami, kterými chce Ubisoft rozšířit již tak dost početnou hráčskou základnu. Dosud si totiž Rocksmith 2014 pořídilo na 4 miliony hráčů.

Ty další pak vydavatel láká na údajně jednu z nejrychlejších cest, jak se naučit na kytaře či baskytaře (což má dokládat studie z roku 2013). Hra navíc nabídne intuitivnější a lepší nástroje pro samotnou výuku hraní a detailnější statistiky. O tom už se ale hráče pokouší přesvědčit nový trailer.

Za zmínku pak stojí, že tak úplně zdarma vše nebude a noví majitelé obdrží hned šest skladem navíc. Stávající hráči se k nim mohou dostat skrze dodatečný nákup. Jedná se o následující nahrávky:

  • Bob Marley & The Wailers – Three Little Birds
  • Elvis Presley – Suspicious Minds
  • FUN. – Some Nights
  • Jackson 5 – I Want You Back
  • Outkast – Hey Ya!
  • Train – Drops of Jupiter

Ubisoft se tak pokouší obnovit slávu hudebních her, které již do dnešních dní stihly ustoupit silnějším žánrům. Takže pokud je toto váš šálek kávy a rádi byste opět pocvičili svůj prstoklad, tak se vám 4. října dostane ideální příležitosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama