Sledujte 15 minut záběrů z RPG Vampyr
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte 15 minut záběrů z RPG Vampyr

Sledujte 15 minut záběrů z RPG Vampyr

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 8. 2016 15:28 6
Reklama

Popel popelu, prach prachu. Nové video z akčního RPG Vampyr z dílen francouzských Dontnod Interactive nezačíná nejveseleji a celkově představuje pohled na atmosféru spíše ponurou. To ale rozhodně nijak na škodu není, a vy se tak nyní můžete podívat rovnou na necelou čtvrthodinku záběrů přímo ze hry.

Spatřit tak můžete rozhovory s několika NPC a především letmý nástin příběhu upířího doktora Jonathana Reida, který svádí vnitřní boj mezi vlastní novou náturou a Hippokratovou přísahou. Video nadále odhaluje chudinské čtvrti herního Londýna a představuje dvě základní složky hry – tu explorační a boje, v nichž přijdou na řadu i na unikátní schopnosti hlavní postavy.

Dojde zkrátka na obojí a na své by si tak měli přijít všichni hráči a fandové akčních i stealthových RPG zároveň. Ukázka je nahrávkou alfaverze, kterou s sebou francouzští vývojáři přivezli na Gamescom a přestože tvůrci slibují, že v ní spoilery nenaleznete, tak i přesto odhaluje ze hry celkem dost a nelze tedy než varovat před přílišným vyzrazením herních mechanik či samotné náplně. Čtvrthodina je přeci jen dlouhá doba a tato konkrétně představuje scény něco málo po začátku hry a interakce s postavami, z nichž některé tuší pravou náturu hlavního hrdiny a některé ji dokonce i sdílí. Koho vysajete a zneužijete, to bude na vás samotných, každé takové rozhodnutí však může mít nedozírné následky.

Pro další informace si určitě nenechte ujít naše první dojmy z května. Zatím to zkrátka vypadá zajímavě a po zkušenostech s minulou hrou autorů a s jedním z největších překvapení loňského roku, Life is Strange, jsme zvědaví, s jak kvalitním titulem se autoři vytasí příště. Nebude tomu však dříve než v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama