Assetto Corsa má na konzolích season pass
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Assetto Corsa má na konzolích season pass

Assetto Corsa má na konzolích season pass

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 8. 2016 16:39 3
Reklama

Italští vývojáři závodní simulace Assetto Corsa oznamují, že vydání konzolových edic hry doprovází i vypuštění season passu ke hře. Ten je dostupný skrze klasické digitální distribuční platformy jednotlivých výrobců a zpřístupní hráčům celkem tři balíčky vozů, včetně nedávno oznámených vozidel značky Porsche.

Vedle těch se hráči dočkají také rozšíření s japonskými vozy a DLC jménem Red Pack (oba tyto přídavky jsou přitom již dostupné v PC verzi hry). Celkem by mělo do hry dorazit přes tři desítky nových vozidel, jedna nová závodní trať, dodatečné polepy aut a navrch také grafické téma pro menu konzolí. Například na PS Storu za season pass zaplatíte 819 korun.

Co se samotného konzolového debutu hry týče, populární závodní počin je v Evropě v prodeji ode dneška. Vývojáři a vydavatel nepoučené hráče varuje, že Assetto Corsa je plnohodnotný simulátor, který se pyšní nejen autentickými tratěmi a téměř stovkou vozů, ale především realistickým jízdním modelem, jenž má uspokojit především ty virtuální jezdce, kterým obvyklé arkádové svezení příliš nevoní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama