Remedy pro svou další hru hledají vydavatele
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remedy pro svou další hru hledají vydavatele

Remedy pro svou další hru hledají vydavatele

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 8. 2016 10:40 2
Reklama

Thomas Puha, který má na starost PR finského studia Remedy Entertainment, v rozhovoru pro Game Informer prozradil, že kromě spolupráce s jihokorejskou firmou Smilegate, které pomáhají se singlovou kampaní akce CrossFire 2, dělají ještě na jedné neoznámené hře.

Remedy se v v tuto chvíli dělí minimálně na dva interní samostatné týmy. Jeden má na starost zmíněný CrossFire 2, zatímco druhý pracuje na nějakém tajném projektu, který je ve stádiu prototypu. I když jde teprve o koncept, Remedy už s ním obráží vydavatele a hledá pro hru vhodného partnera. Zřejmě se tak z ní vyklube příští velký titul talentovaných finských vývojářů. Vydavatelem přitom nemusí být nutně Microsoft, tak jako v minulých případech.

Nevíme ani to, zda jde o úplně novou značku, anebo pokračování nějaké zavedené série. Puha nicméně připustil, že závěry her Quantum Break i Alan Wake ponechávají prostor pro další pokračování. To ovšem nemusí nic znamenat. V každém případě nemáme podle Game Informeru očekávat představení zmíněné novinky v dohledné době. Než bude moci být titul ukázán veřejnosti, čeká ještě autory spousta práce. Puha se také nechal slyšet, že si Remedy přejí vydávat své hry rychleji a nemít mezi jednotlivými projekty tak dlouhé rozestupy jako dosud.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama