Tohle jsou zářijové Games with Gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tohle jsou zářijové Games with Gold

Tohle jsou zářijové Games with Gold

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 8. 2016 15:23 7
Reklama

Larry Hryb alias Major Nelson jako každý měsíc touto dobou oznámil na svém webu, na jaké hry se mohou těšit v září předplatitelé služby Xbox Live Gold. A není to vůbec zlá nabídka.

O první hře jsme se dozvěděli netradičně v předstihu už o víkendu. Nikoli díky úniku, ale přímo od Larryho. Řeč je o tahovém RPG Earthlock: Festival of Magic od norského studia Snowcastle Games, které na hře pracuje od roku 2011. V programu Games with Gold bude debutovat a později vyjde také na Wii U a PS4. K dispozici bude hra “zdarma” po celý měsíc.

Od 16. září do 15. října pak najdete v nabídce stealth plošinovku Assassin’s Creed Chronicles: China, která nás sice moc nenadchla, ale do podobného programu se hodí výborně, a dost možná tak najde více příznivců.

To byly hry pro Xbox One. Pokud jde o tituly pro Xbox 360, které jsou pochopitelně díky zpětné kompatibilitě funkční i na současném Xboxu, lineup je ještě lákavější. Od 1. do 15. září si předplatitelé budou moci aktivovat závody Forza Horizon a připravit se na blížící se třetí díl. Od 16. do 30. září je potom vystřídá parkourová akce Mirror’s Edge od DICE, jejíž první díl se možná těší nakonec lepší pověsti než nedávným reboot s podtitulem Catalyst.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama