BF1 láká na čtyři expanze a nové armády
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BF1 láká na čtyři expanze a nové armády

BF1 láká na čtyři expanze a nové armády

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 8. 2016 11:58 8
Reklama

Na Originu se objevily informace o Premium Passu k akci Battlefield 1. Stojí 50 eur, tedy v přepočtu asi 1350 korun, a kromě jiného slibuje, že se jeho držitelé dočkají nových multiplayerových map, armád a vybavení s dvoutýdenním předstihem.

Součástí bude také první rozšíření zaměřené na francouzské jednotky. Expanze se bude jmenovat They Shall Not Pass a vyjde příští rok v březnu. V dalším rozšíření se pak zapojí do virtuálních bitev i ruská armáda. Premium Pass láká potenciální zájemce na nové třídy, zbraně i bojové prostředky. Celkem se jeho majitelé dočkají 16 nových map, 20 zbraní, 14 unikátních psích známek a 14 balíčků, které budou obsahovat skiny na zbraně. Tyto takzvané Battlepacky budou DICE vydávat počínaje listopadem.

Pokud si Premium Pass koupíte, dohromady se můžete těšit na čtyři tématické expanze, lákají EA na Originu. Battlefield 1 vychází 21. října a jde už o čtrnáctý příspěvek do této akční série. Vůbec poprvé se v Battlefieldu vypravíme na bojiště první světové války. I pro vydavatele to bude velký comeback k tomuto tématu. Naposledy EA zavítali do těchto kulis v leteckém simulátoru Wings of Glory z roku 1994 pro DOS. Hru vyvinulo kultovní studio Origin, které dalo světu série jako Wing Commander, Ultima nebo Crusader. A později si jeho jméno vydavatel vypůjčil pro výše zmíněnou distribuční platformu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama