Osm minut záběrů z hraní Little Nightmares
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Osm minut záběrů z hraní Little Nightmares

Osm minut záběrů z hraní Little Nightmares

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 8. 2016 08:16 1
Reklama

O projektu Little Nightmares ze stáje vydavatelského domu Namco a vývojářů Tarsier Games jsme vás poprvé informovali už počátkem loňského roku. Tehdy však projekt ještě nesl označení Hunger a vzhledem k tomu, že v té době Tarsier Games patřili k first party vývojářům pro Sony, dalo se očekávat, že půjde o exkluzivní titul pro platformu PlayStation.

To se nakonec změnilo a Little Nightmares si hráči budou moci vychutnat napříč všemi současnými herními zařízeními. Na Gamescomu bylo k dispozici demo, které představilo klíčové elementy hry – tedy stealth, řešení hádanek a nutnost rychlých reflexů při platformingu. Na záběry z této ukázky se můžete podívat na konci článku.

Co se týče samotné hratelnosti, Little Nightmares připomínají takový temnější, špinavější Unravel. Malá hlavní hrdinka se v pseudo 3D prostoru pohybuje v často lehce nechutném, hororovém prostředí, řeší jednoduché environmentální hádanky a snaží se úspěšně vyhýbat různým druhům ohrožení.

Grafika i stylizace působí poměrně originálně, ačkoli nějaké výživnější hororové prvky a opravdový strach tu spíše neočekávejte. Vzhledem k tomu, že TarsierGames se v minulosti podíleli na PS Vita verzi slavné skákačkové série LittleBigPlanet, mají určitě v tomto žánru jisté zkušenosti. Hra vychází na jaře příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama