Stahujte nové demo akčního RPG Nioh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte nové demo akčního RPG Nioh

Stahujte nové demo akčního RPG Nioh

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 8. 2016 10:52 3
Reklama

Pokud jste z nějakého důvodu promeškali alfa demoverzi chystaného akčního RPG Nioh, které kombinuje inspiraci Dark Souls se samurajským stylem boje, nezoufejte. Na evropském PlayStation Store je už nyní k dispozici nové demo, které poskytuje nové prostředí a hlavně spoustu nových výzev.

Vývojáři zjevně vyslyšeli zpětnou vazbu, které se jim dostalo po vydání první ukázky. Ta tam je odolnost zbraní, naopak byl přidán systém zaměření nepřátel ve stylu Dark Souls. Pokud se vám podaří demo projít, získáte exkluzivní DLC do plné hry, stejně jako tomu bylo v případě první ukázky. Demoverze vám na disku zabere jen 6GB, je ale nutné počítat s tím, že pro hraní musíte být připojeni k internetu.

Pokud se na hraní nechystáte, ale rádi byste alespoň viděli nová prostředí, na YouTube už se objevila první videa s kompletním průchodem. Uživateli s přezdívkou Shirrako demo zabralo kolem čtyř hodin, ve svých záběrech však ukazuje i nové mechanismy, jako je kovář, upgradování vybavení a změny v uživatelském rozhraní. Demo vám bude k dispozici až do šestého září, času je tedy zatím dost. Plná hra však stále ještě nemá pevně určené datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama