Humble Bundle už v USA nabízí i hry na PS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Humble Bundle už v USA nabízí i hry na PS

Humble Bundle už v USA nabízí i hry na PS

David Rozsíval

David Rozsíval

23. 8. 2016 18:53 12
Reklama

Ano, čtete správně. Po Nintendu začal nabízet skrze službu Humble Bundle své tituly i další konzolový gigant - PlayStation. Respektive,  svoje hry se hráčům snaží v novém balíčku prodat Capcom, jde ale o klíče, určené na konzoli od Sony. 

Klíče jsou bohužel uzamčeny pro americký region, štěstí tedy mají pouze ti čeští uživatelé, kteří k připojení k PlayStation Network využívají VPN nebo DNS proxy a dostanou se na americký PS Store. 

Většina her, která se v prémiéře PlayStationu na Humble Bundle objevuje, je nicméně určena pro dosluhující generaci konzolí. Kdo si jej hodlá pořídit, by si asi měl z půdy přinést zpět svoji PS3. Tituly jako Super Puzzle Fighter II Turbo HD Remix ke koupi nejspíš nepřesvědčí, nicméně magické Okami ve své HD verzi už by mohlo. Když k tomu přidáte například Remember Me, nevychází nabídnutý balíček vůbec špatně. 

Hráči, kterým doma trůní PS4, smutnit nemusí, ale do stropu asi radostí také skákat nebudou - ve zmíněné kolekci na ně čeká Strider, Resident Evil HD a Resident Evil 0 HD. Pouze Stridera však lze získát už od jednoho dolaru, za předělávky kultovních hororů si nakupující musí připlatit.

Pro Capcom nejde o první Humble Bundle - v nejrůznějších balíčcích se už stačila obměnit velká část titulů ze širokého portfolia tohoto japonského vydavatele.

To, že se do Humble Bundle podařilo získat i tituly pro PlayStation naznačuje, že si tato služba vůbec nevede špatně. A to přesto, nebo možná právě proto, že brutálním způsobem podráží ceny distribuovaných her. Zjevně se jí ale daří zaháčkovat dost zakázníků, kteří by jinak o uvedené tituly vůbec nezavadili nebo by nebyli ochotni kvůli nim sahat pro svoji peněženku. S cenami, které nabízí Humble Bundle, ale číhá impulzivní nákup za každým rohem. Navíc nezapomínejme, že část utržené částky jde tradičně na charitu. 

Je otázkou, jestli se klíčů pro PS Store v Huble Bundle někdy dočká i Evropa. Rozhodně to nepovažujeme za samozřejmé - jednak kvůli skutečnosti, že samotný HB sídlí v Kalifornii, zejména však kvůli dlouhé tradici zneužívání nabídnutých klíčů (a kradených kreditních karet) ve východoevropských zemích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama