Autoři Sleeping Dogs představují novou hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Sleeping Dogs představují novou hru

Autoři Sleeping Dogs představují novou hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 8. 2016 16:00 3
Reklama

Dalším titulem od kanadského studia United Front Games, které sídlí ve Vancouveru, bohužel není pokračování sympatické městské akce situované do Hongkong. Na tu si stále musíme počkat a bůhví, zda jí neuškodilo zrušení on-line spin-offu Triad Wars. Nová hra se jmenuje Smash + Grab a když se podíváte na první teaser, možná zjistíte, že vlastně nemá ke zmíněné multiplayerové akci tak daleko.

Jde o multiplayerovou rubačku, v níž se budete utkávat v pouličních soubojích tři na tři. Hra je zasazena do nepříliš vzdálené budoucnosti, kde se znepřátelené gangy přetahují o nadvládu nad prohnilým podsvětím. Autoři slibují bohaté možnosti customizace postav, která se neomezí jen na vzhled našeho bijce, ale i jeho schopnosti a bojový styl.

Vydání Smash + Grab je navíc překvapivě na spadnutí. Do programu early access tato mlátička zamíří už v září. Některá zahraniční média díky výtvarnému pojetí přirovnávají novinku k APB, ovšem my bychom být vámi čekali mnohem přímočařejší akci. Daleko víc připomíná Smash + Grab méně známou chodičku/mlátičku State of Emergency pro PC, PS2 a původní Xbox od studia VIS Entertainment. Pokud jste ji náhodou hráli, určitě vám při sledování upoutávky vytane na mysli.

Úkolem soupeřících týmů po třech hráčích bude během patnáctiminutových zápasů nashromáždit kořist v hodnotě 50 tisíc dolarů. V early access verzi hráči najdou dva on-line módy a mapy společně s offline tréninkem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama