Známe první zářijovou hru Gold hru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe první zářijovou hru Gold hru

Známe první zářijovou hru Gold hru

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 8. 2016 17:43 7
Reklama

Larry Hryb alias Major Nelson prozradil první hru, na kterou se v září mohou těšit předplatitelé služby Xbox Live Gold. V programu Games with Gold se objeví titul Earthlock: Festival of Magic.

Jde o velkou prvotinu norského studia Snowcastle Games, které na hře pracuje od roku 2011. Hra vychází 1. září nejen na Xboxu One, ale také na PC. Posléze by se pak měla objevit také na Wii U a PS4. Pokud ale patříte mezi předplatitele Goldu, hra bude na Xboxu vaše automaticky. Zbývající Gold tituly slibuje Microsoft představit už příští týden.

Earthlock: Festival of Magic má být nelineární tahové RPG odehrávající se ve světě Umbra, kde katastrofální události vedly k tomu, že se se planeta přestala otáčet. Major Nelson píše, že v plné produkci je hra poslední čtyři roky, ale práce, jak už bylo řečeno, začaly dokonce v roce 2011. První video ze hry spatřilo světlo světa v květnu 2013 a nejprve byl titul znám jen jako Festival of Magic.

V listopadu 2013 se jeho autoři ucházeli o přízeň hráčů na Kickstarteru. Posléze se však rozhodli kvůli přetlaku hru z crowdfundingového serveru stáhnout a vrátili se na něj až další rok v březnu. Tentokrát už uspěli a od 4506 lidí získali přes 178 tisíc dolarů.

Hlavním hrdinou skandinávské hry je Amon. Dokážete spolu s partičkou nesourodých hrdinů zachránit krásný, ale drsný svět jménem Umbra?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama