Hlavní turnaj The International začíná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hlavní turnaj The International začíná

Hlavní turnaj The International začíná

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 8. 2016 13:39
Reklama

Dnešním dnem startuje největší turnaj v Dota 2 – The International – ve kterém jednotlivé týmy soupeří o astronomickou finanční dotaci. Vítěz turnaje si s 20milionového prize poolu odřízne takřka 9 milionů a nesmazatelně se zapíše do statistik tohoto exkluzivního turnaje.

Zůstaneme-li chvíli u čísel, ani další umístění na tom nebudou špatně – druhý tým bere 3,3 miliony, třetí 2,1 milionu a čtvrtý 1,4 milionu. Z opačné strany nepřijdou zkrátka ani týmy na 13.-16. místě – odvezou si ze Seattlu po sto tisících dolarech.

Jen o penězích ale tento turnaj samozřejmě není – nejdříve spolu musí jednotlivé týmy svést tuhé bitvy a v rosteru se to jen hemží zvučnými jmény. Pozornost se upírá k týmům Newbee, NaVi, ale i k Evil Geniuses nebo Alliance. Po skupinové fázi, která navíc s očekávaným pořadím pěkně zamíchala, už ale nastupují týmy do vyřazovací části a jejímu zahájení bude předcházet očekávaný ceremoniál.

Dnes v 19 hodin našeho času jej můžete sledovat na oficiálním streamu, kde už krátce po zahájení začne první bitva mezi OG a MVP Phoenix. Všechny další informace o jednotlivých týmech, pavouku a postupu turnajem můžete sledovat na oficiálních stránkách The International.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama