Sudden Strike 4 vyjde na PC i PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sudden Strike 4 vyjde na PC i PS4

Sudden Strike 4 vyjde na PC i PS4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 8. 2016 10:14 1
Reklama

Strategická série Sudden Strike se vrací. Na bojiště druhé světové války se máme vrátit už na jaře příštího roku. Regulérní čtvrtý díl se plánuje pro PC, Mac, Linux a pozor, také konzoli PlayStation 4. O verzi pro Xbox One se ale autoři nezmiňují.

Vydavatelem hry je německá společnost Kalypso, známá třeba díky sérii Tropico. Samotný vývoj pak má na starost studio Kite Games sídlící s maďarské Budapešti. Autoři zdůrazňují, že nový Sudden Strike není reboot ani remake, ale legitimní pokračování, které má hráčům nabídnout kromě lepší grafiky třeba i větší bojiště.

Hra se pyšní trojicí kampaní, v nichž se chopíte amerických/britských, německých i sovětských jednotek. Sudden Strike 4 má disponovat více než stovkou různých jednotek a důležitou roli mají hrát také velitelé se svými unikátními schopnostmi. Mezi devíti vybranými najdete třeba Pattona nebo Montgomeryho.

K předobjednávce na Steamu, která by měla být k dispozici ještě dnes, obdržíte navíc mapu pro skirmish nazvanou The Battle for Kursk, soundtrack v digitální verzi a rovněž artbook. Po omezenou dobu bude navíc Sudden Strike 4 za zvýhodněnou cenu s patnáctiprocentní slevou.

K dispozici už je první teaser, který odhaluje alespoň střípky záběrů ze hry. Určitě se na něj podívejte. Stejně jako na první screenshoty.

Vývojáři nás lákají na více než dvacet scénářů pro jednoho hráče i kompetitivní multiplayer. Součástí hry bude také nový systém odměn, který bude hráče oceňovat za chytrou a taktickou hru skill pointy a bonusovým obsahem, jakým mají být třeba historické záběry. PC verze bude navíc kompatibilní se systémem Steam Workshop.

První díl vyšel v roce 2000 a na svědomí jej mělo ruské studio Fireglow Games. Původním vydavatelem byla německá společnost CDV. O dva roky později vyšlo pokračování. Třetí dl pak přišel na trh v roce 2007.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama