Hearthstone vás zve na mejdan do Karazhanu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hearthstone vás zve na mejdan do Karazhanu

Hearthstone vás zve na mejdan do Karazhanu

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 7. 2016 09:04 1
Reklama

Všechny pohledné elfky a statní Draenei by měli zpozornět! V Karazhanu to žije, Medivh pořádá večírek a a co by to bylo v Azerothu za mejdan, kdyby chyběla partička oblíbené karetní hry Hearhstone? Společenské oblečení a dobrou náladu s sebou!

Blizzard dnes oznámil nové rozšíření pro svou populární karetní variantu soubojů slavných reků ze světa Warcraftu. Singleplayerové dobrodružství ponese název One Night in Karazhan a jako tradičně se bude skládat z několika částí. Tu první si budete moci zahrát už 11. srpna, další budou přicházet po celý měsíc s týdenními rozestupy.

Příběh je poměrně jednoduchý, Medivh pozve hráče na párty, ale po příchodu zjistíte, že mág zmizel a kouzelné síly zdivočely. Na vás samozřejmě bude ležet nelehký úkol dát celou situaci do pořádku. Pomoci by vám v tom mělo 45 zbrusu nových karet. Příjemné je, že prolog celého dobrodružství bude zdarma a za jeho dohrání dostanete dvě karty. Každé další křídlo si můžete buď zakoupit za 700 zlaťáků či sedm dolarů, nebo můžete rovnou zainvestovat do kompletního balíčku, který vás bude stát dolarů dvacet.

Samozřejmostí bude i Heroic Mode, který hru náležitě osolí přidanou obtížností a otevře se ve chvíli, kdy vyčistíte některé z křídel Karazhanu na běžné nastavení. Pokud si poradíte i s Heroic režimem, dostanete exkluzivní pozadí pro své kartičky s motivem rozšíření. Součástí hry budou i Class Challenges, ve kterých budete zápasit s určeným předpřipraveným balíčkem. Za úspěchy v nich vás čeká opět sladká odměna ve formě speciálních karet. A jedno upozornění – v případě, že si One Night in Karazhan nekoupíte, budete mít i tak možnost si nové karty vyzkoušet. Budou totiž přidány do režimu Arena. Některé z nich si můžete prohlédnout v naší galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama