Capcom představuje tajemný Project Palm
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom představuje tajemný Project Palm

Capcom představuje tajemný Project Palm

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 7. 2016 09:30 5
Reklama

O firmě Capcom jsme v nedávné minulosti psali v souvislosti s vyjádřením evropského šéfa Antoina Molanta k problematice remasterů. Firma se jimi údajně hluboce zabývá a kromě zásobičky oprášených titulů ze série Resident Evil zvažuje i opětovné uvedení dalších kousků ze svého portfolia. Nyní se ale remasterům věnovat nebudeme. Capcom totiž spustil web, poukazující na tajemný nový projekt.

Teaser mnoho informací nepřináší, fanoušci už však byli schopni vytvořit první konspirační teorii. Celá věc totiž nese název „Project Palm“ a na zmíněném webu naleznete obrázek dlaně se zvláštním světlým ornamentem. Vzhledem k těmto skutečnostem si komunita na serveru NeoGAF dala dvě a dvě dohromady a projekt má dle nich být pokračováním Dragons Dogma. Tedy hry, ve které měly některé postavy na dlaních zvláštní, světélkující jizvy.

Webová stránka následně obsahuje už jen informace o dabérovi jedné z postav a také záhadné datum 2. 8. 2016. Dá se očekávat, že právě tehdy bychom se o chystané hře mohli dozvědět více podrobností. Dragons Dogma bylo zdařilé RPG, které na minulou generaci konzolí dorazilo v roce 2012 a o rok později ještě dostalo rozšířenou verzi s podtitulem Dark Arisen. S letošním portem pro PC to už tak slavné nebylo. Kromě toho také v Japonsku od loňského roku běží free-to-play MMORPG Dragons Dogma Online, jehož expanze na západ ale momentálně není v plánu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama