Xbox One S zvládne 4K až po updatu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One S zvládne 4K až po updatu

Xbox One S zvládne 4K až po updatu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 7. 2016 16:21 15
Reklama

Několik týdnů před oficiálním zahájením prodeje konzole Xbox One S se ji už podařilo získat několika hráčům, kteří se zároveň podělili o své první dojmy a v případě jednoho z nich máme k dispozici i rozbalovací video.

V prvním případě se bavíme o Kristeru Kallekleivovi, který natočil krátké, leč všeříkající video, ve kterém rozbaluje novou konzoli, která mu přišla mnohem dříve, než původně měla. Evropské datum je nastaveno na 23 srpna, Krister ale může už v těchto chvílích hrát na menší konzoli bez otravného externího adaptéru. Jak je vidno ve videu, konzole se napají stejným kabelem, jakým se napájí PlayStation 4 a vše skutečně vypadá mnohem lépe poskládané a kompaktnější.

Bohužel, pokud se chystáte ihned využít možnosti pouštět do televize signál ve 4K (což neznamená, že hry v něm poběží nativně), budete si muset stáhnout několikagigabajtový update a počkat na instalaci, která nebývá na Xboxu zrovna krátkou záležitostí. Informaci potvrdil další majitel konzole na Twitteru. Stále o všem platí, že o tuto vymožnost "eSko" nepřijde a lidé z Microsoftu plní vše, co slíbili už během E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama