Nazujte si brusle, beta test NHL 17 je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nazujte si brusle, beta test NHL 17 je tu

Nazujte si brusle, beta test NHL 17 je tu

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 7. 2016 10:41 9
Reklama

Ačkoli redakci teprve pozvolna opouští fotbalové šílenství, může se docela jednoduše stát, že v nejbližších dnech propadneme světu nabroušených bruslí a otřískaných mantinelů. Každoroční hokejová nadílka v podobě NHL totiž spouští beta test.

Pokud jste si do 7. července podali přihlášku k účasti, měli byste pomalu začít sledovat svou mailovou schránku, protože na led se vyjíždí už zítra. Tedy v případě, že nejste členy programu NHL Insider, v tom případě si nějaký ten gól můžete vstřelit již dnes. Kódy by vám dokonce měly přijít tři, můžete tedy podělit kamarády a utvořit společně útočnou formaci.

Beta nabídne hned tři herní režimy. Kromě Online Versus, ve kterém se můžete s dalším hráčem utkat po internetu, to bude EA Sports Hockey League, kde si vytvoříte vlastní tým a následně změříte síly online. Trojici pak uzavírá Hockey Ultimate Team, ve kterém budete sbírat kartičky a skládat si co nejsilnější tým.

Beta poběží do 4. srpna a je ideální příležitostí, jak si nový ročník NHL vyzkoušet ještě předtím, než se 13. září vrhne do obchodů.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama