Podle Life is Strange vznikne hraný seriál
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podle Life is Strange vznikne hraný seriál

Podle Life is Strange vznikne hraný seriál

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 7. 2016 07:40 4
Reklama

Nepřehlédnutelný úspěch mysteriózní epizodické adventurní série Life is Strange nese další ovoce. Na motivy videohry od studia Dontnod Entertainment vznikne hraný seriál.

Vydavatel hry, kterým je firma Square Enix, se do tohoto projektu pustila se společností Legendary Digital Studios. Do produkce je ale zapojen i tým dj2 Entertainment, který v současné době pracuje rovněž na filmové adaptaci ježka Sonica od Segy. Jinak jsou zatím všechny zainteresované strany na podrobnosti jako obvykle skoupé. Všichni si ale plány pochvalují a pro nás není těžké domyslet si, jak skvěle se scénář a celá zápletka s výraznými postavami hodí na televizní obrazovky, kde by mohla oslovit další publikum, které videohrám neholduje.

Lidé z Legendary oceňují právě hrdinky série a originální příběh. Nemohou být podle svých slov víc nadšení z toho, že přivedou městečko Arcadia Bay k životu novým vzrušujícím způsobem. Ze spolupráce má přirozeně radost také Square Enix, nicméně další detaily neznáme. Hledá se režisér i scénárista a hodně velkým oříškem bude určitě rovněž obsazení seriálu. Originál nastavil laťku hodně vysoko a bude obtížné najít herečky, jejichž podoba i hlas naváže na původní hru.

Neříkejte, že nejste zvědaví, jak tenhle ambiciózní pokus dopadne. My každopádně budeme filmařům držet palce, aby se Life is Strange dočkalo důstojné adaptace. Výjimečné dobrodružství Maxine a Chloe si zaslouží tu nejlepší možnou péči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama