Detaily o serverech pro Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o serverech pro Titanfall 2

Detaily o serverech pro Titanfall 2

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 7. 2016 10:43 1
Reklama

Serverová architektura multiplayerových stříleček je ožahavé téma jak pro vývojáře, tak pro samotné hráče. Otázky typu – budou dedikované servery – nebo – u koho hostujete – jsou tedy na denním pořádku a v případě Titanfall 2 se do vysvětlování pustil Jon „Slothy“ Shiring z Respawnu, který má architekturu na starost.

V krátkém, leč informačně nabytém videu vysvětluje, že podobně jako v případě prvního dílu zmiňované střílečky budou vývojáři i nadále využívat servery Microsoftu, ke kterým však přidají i řešení od Googlu a Amazonu. Aby správa nebyla pro Respawn, případně EA tak složitá, spolupracují vývojáři se společností Multiplay, která má v oboru dlouholeté zkušenosti.

Nakolik budou servery stabilní, se ukáže v plánovaném stress testu (aka betatestu), ke kterému Slothy zve co nejvíce hráčů a doslova vybízí, aby hráči zničili servery a shodili je, jen tak totiž budou mít v EA jasno, co je třeba ještě udělat, aby hra byla s launchem hratelná i pro stovky tisíc hráčů, s nimiž v případě Titanfall 2 vývojáři počítají.

Plná verze hry vyjde na PC, PSč a Xbox One 28. října – případné problémy se servery by však mohly datum ohrozit, vzhledem k povaze hry i problémům, které měla EA v minulosti se servery u jiných titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama