Oznámena Darksiders: Warmastered Edition
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámena Darksiders: Warmastered Edition

Oznámena Darksiders: Warmastered Edition

Pavel Makal

Pavel Makal

28. 7. 2016 07:51 6
Reklama

Remastery vládnou současné konzolové generaci, a byť na ně mnoho hráčů nadává a vidí v nich jen způsob, jak z naivních zákazníků vyždímat podruhé za tu samou hru, mají i své nesporné výhody. Můžete si zahrát tituly z konzolí, které jste dříve nevlastnili a jako třešnička na dortu jsou tu kreativní možnosti, které mohou vývojáři použít při jejich pojmenovávání.

To je přesně případem série Darksiders. Zatímco druhý díl se dočkal remasteru v loňském roce a vyšel s podtitulem Deathinitive Edition, prvotina Vigil Games z roku 2010 si svůj návrat na scénu odbyde letos a názvu budete mít plnou pusu. I tentokrát totiž bude brát ohled na hlavního hrdinu, jednoho ze čtyř jezdců Apokalypsy. Považte sami –Darksiders: Warmastered Edition. Datum vydání je stanoveno na 25. října.

Distributor Nordic Games nyní také oznámil, v čem bude remaster, tedy warmaster, lepší než původní hra. A změn se chystá docela dost. Kromě rozlišení 1080p a 60FPS (30 na Wii U) se můžeme těšit na zdvojnásobené rozlišení textur, přepracované a vylepšené renderování, lepší stíny a post processing efekty. Válka tedy nikdy nevypadal(a) tak dobře.

Darksiders jsou akční hack-and-slash ve stylu God of War. Obě hry si vysloužily nadprůměrná hodnocení pro své zábavné souboje, kombinaci akce a hádanek a originální zasazení, o pěkně drsných hlavních hrdinech nemluvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama