Známe srpnovou nadílku her na PS Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe srpnovou nadílku her na PS Plus

Známe srpnovou nadílku her na PS Plus

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 7. 2016 16:38 31
Reklama

Po včerejším oznámení srpnové nadílky od Microsoftu nemohla samozřejmě firma Sony zůstat stranou a dnes už víme, jaké hry obdržíte na své konzole PlayStation rozličných generací a velikostí příští měsíc zdarma. Ale zas se moc netěšte.

Majitelé PlayStation 4 dostanou hned tři hry. První bude puzzle Tricky Towers, následována poměrně dobře hodnocenou akční adventurou Rebel Galaxy. Trojici pak uzavírá akční arkáda Ultratron, kterou dostanou i majitelé PS3 a PS Vita. Na PlayStation 3 si od příštího týdne můžete zdarma stáhnout pátý díl japonské série Yakuza, kombinace rytmické hudební hry a střílečky s názvem Retro/Grade a již zmiňovaný Ultratron. Majitelé Vity se kromě obligátního Ultratronu mohou radovat ze hry Patapon 3, která vyšla původně na konzoli PSP a díky chytrému systému ovládání vás zřejmě na pár hodin zabaví.

Jak vidno, žádná naleštěná jména velkých značek se tento měsíc nekonají. Na druhou stranu ale máte aspoň možnost zdarma vyzkoušet hry, které by jinak vašemu oku vybíravého zákazníka unikly a kdo ví, třeba narazíte na lásku pro celý život. A nebo taky ne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama