Film The Division má v hledáčku první herečku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film The Division má v hledáčku první herečku

Film The Division má v hledáčku první herečku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 7. 2016 08:50 1
Reklama

Americká herečka Jessica Chastain, která má na kontě dvě nominace na Oscara za snímky 30 minut po půlnoci a Černobílý svět, by se mohla objevit ve filmu podle hry Tom Clancy's The Division. S touto informací přišel jako první magazín The Hollywood Reporter.

Podle něj by se mohla Jessica Chastain objevit po boku Jakea Gyllenhaala, který je rovněž producentem chystaného snímku. Filmová divize Ubisoftu zatím na filmu pracuje sama, než se pustí do realizace s některým z velkých filmových studií. Podobnou strategii francouzský gigant zvolil už v případě filmu Assassin's Creed, který přijde do kin letos v prosinci. V přípravě je přitom ještě jeden snímek - adaptace hry Tom Clancy's Splinter Cell s Tomem Hardym v hlavní roli.

Studio přípravy filmu oznámilo 1. června, ale hollywoodská adaptace zatím nenašla scénáristu, pokud víme. Pokud jde o herečku Jessicu Chastain, znát ji určitě můžete z filmů Marťan, hororu Mama, sci-fi Interstellar, fantasy hororu Purpurový vrch Guillerma del Tora nebo skvělého špionážního dramatu Dluh. Navzdory četným aktivitám Ubisoftu na poli filmového průmyslu a očividné snaze prolomit prokletí herních adaptací nejsou ani zdaleka všichni insideři tak optimističtí, pokud jde o invazi videoher na stříbrné plátno. Jedním ze skeptiků je třeba šéf Take-Two Interactive Strauss Zelnick.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama