Autoři Dangerous Golf započali tvorbu nové IP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Dangerous Golf započali tvorbu nové IP

Autoři Dangerous Golf započali tvorbu nové IP

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 7. 2016 10:08 3
Reklama

Včera jsme psali o tom, že studio Three Fields Entertainment jejich sázka na akční pojetí golfu moc nevyšla a prvotina s názvem Dangerous Golf si po finanční stránce i v hodnocení kritiky nevede dobře. Autoři však zjevně neklesají na mysli a vrhají se do další práce.

Nový projekt není žádným překvapením, však na něj upozorňovali už loni na podzim a jeho zasazení by také málokoho zaskočilo. Bude se jednat o závodní hru, nejspíše nástupce slavného Burnoutu. Však také Three Fields mají své kořeny ve studiu Criterion, které akčnímu závodění plnému bouraček dopomohlo na svět.

Samotný Criterion dopadl neslavně. Poté, co firmu odkoupilo EA, přešla většina zaměstnanců do Ghost Games, kde pracovali na zatím posledním dílu Need for Speed. Zbylé torzo se pak snažilo o vývoj adrenalinových závodů všech možných vozítek dle osvědčeného receptu Burnoutu, vývoj byl však letos v červnu zrušen.

Snad se tedy alespoň odpadlíkům, kteří zformovali Three Fields Entertainment, podaří nést pochodeň slavné značky dál, byť pod jiným názvem. Napovídá tomu i fakt, že o svém chystaném projektu mluví jako o „Shiny Red Something“, což je narážka na označení prototypu Burnoutu s názvem „Shiny Red Car“. Svůj návrat by měl oslavit i dabér Ted Stryker, který by si zopakoval roli komentátora z Burnout 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama