Adam Boyes posílil tým Iron Galaxy Studios
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Adam Boyes posílil tým Iron Galaxy Studios

Adam Boyes posílil tým Iron Galaxy Studios

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 7. 2016 09:10 1
Reklama

Před nedávnem jsme vás informovali, že se Adam Boyes, viceprezident Sony pro Vztahy s třetími stranami, rozhodl změnit své pole působnosti a po několika letech na špici japonské herní společnosti vkročit přímo do vod herního vývoje. Nyní už víme, kam přesně Boyes zamířil.

Jeho cílovou stanicí jsou Iron Galaxy studios, kde bude fungovat na pozici ředitele. Firma je známá zejména díky sérii Killer Instinct, kterou vyrábí pro Xbox. Boyes tedy bude nyní přímo spolupracovat s někdejší největší konkurencí. Na pozici nahradí Davida Langa, zakladatele studia, který ale i nadále zůstane součástí vedení společnosti. Na účet svého nástupce se Lang vyjádřil takto:

„Jsem nesmírně rád, že mohu Adama přivítat ve vedení našeho týmu. Jedná se o ostříleného profesionála, který dokáže rozvinout a zlepšit vydavatelskou část naší společnosti.“ Boyes na druhé straně vyjádřil nadšení z toho, že se konečně může zapojit do vývojářského procesu, něčeho, co ho dlouhodobě velmi zajímá.

Iron Galaxy Studios jsou kromě své práce na Killer Instinct spíše nechvalně proslulí svými porty cizích her, jmenovitě problémové PC verze Batman: Arkham Knight nebo Borderlands 2 pro PS Vita. Mimo to se ale podíleli i na datadisku Minerva’s Den pro druhý Bioshock, pracovali na Bioshock: Infinite a do portfolia jim náleží i práce na PS3 verzi hry Destiny. Doufejme, že posila v podobě Adama Boyese společnost postrčí ke světlejším zítřkům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama