Levnější XO S v prodeji od 23. srpna. I u nás?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Levnější XO S v prodeji od 23. srpna. I u nás?

Levnější XO S v prodeji od 23. srpna. I u nás?

David Plecháček

David Plecháček

26. 7. 2016 14:23 1
Reklama

Menší, ne však méně výkonný bratříček Xboxu One s označením S se začne prodávat 2. srpna pouze ve verzi s 2TB diskem. Dosud visel otazník nad tím, kdy se začnou prodávat ty s harddiskem o velikosti 1 TB a 500 GB, a ačkoliv si na potvrzení budeme muset počkat, doufejme, že nám Microsoft ukázal datum, kdy se tak stane.

Na blogu Majora Nelsona se totiž objevila zpráva, ve které se objevily informace o prvním chystaném bundlu konzole spolu se hrou. Jsou dva - 1TB verze spolu se hrou Madden NFL 17, 1TB nebo 500GB verze s Halo Collection. Má to však jeden háček.

Oba dva balíčky jsou regionálně omezené - ta s kolekcí Halo se bude prodávat v USA, Kanadě, Austrálii a na Novém Zélandu, ta v kombinaci s Madden NFL 17 je určena pouze pro Severní Ameriku. Spíše než co nás ale zajímá kdy - 23. srpna.

Zatímco většina zahraničních médií berou jako hotovou věc fakt, že se konzole nikam jinam nepodívá, ponecháváme si malinkou naději, kterak se v tomto období začnou prodávat i samotné konzole a regionální omezení platí pouze pro výše vypsané bundly. Buď jak buď, Major Nelson nám dává na rozuměnou, že o rozšíření bundlů do dalších zemí uslyšíme začátkem srpna.  Nechme se překvapit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama