Zkuste si Zaklínače z pohledu vlastních očí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si Zaklínače z pohledu vlastních očí

Zkuste si Zaklínače z pohledu vlastních očí

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 7. 2016 08:42 9
Reklama

Zaklínač 3 už přes rok těší srdce mnoha RPG pozitivních hráčů a jeho dva přídavky kvalitu základní hry ještě o nějaký ten stupínek převyšují. Pokud hru hrajete na PC a už vás nudí dívat se pořád šedovlasému vědmákovi za záda, možná vás zaujme následující modifikace.

Hráč s přezdívkou Skacikpl vytvořil mod, který hru přenese do pohledu hadích očí zabijáka monster. Můžete se tak procházet po dláždění Novigradu nebo se brodit bažinami Velenu a prožívat zmiňované aktivity ještě více spjati s Geraltem.

Práce na modifikaci začaly už v březnu, ale kvůli vleklým technickým potížím se zdálo, že dílo nikdy neopustí modderovu dílničku. V nedávné době se o svou práci ale konečně podělil i s veřejností, a ačkoli ještě není všem chybám konec, celkový dojem je velice pozitivní.

Celá modifikace je ale podle slov autora určena čistě pro objevování krás světa Zaklínače. V boji se kamera zas poslušně vrátí na své původní místo a Skacikpl zmiňuje, že je velmi nepravděpodobné, aby se tato situace v budoucnu změnila. Přeci jen je taneční styl boje plný piruet a úskoků a nebohému hráči by se mohlo při vybíjení místní fauny udělat značně nevolno.

Mod také nepodporuje ovládání přes gamepad, budete si tedy muset při jeho hraní vystačit s osvědčeným kombem klávesnice a myši. Máte-li zájem, můžete si mod stáhnout na této adrese. Pro hráče na konzolích, a nebo těm, kteří si svůj zaklínačský zážitek nechtějí nijak upravovat, je pak určena naše galerie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama