První Darksiders se také dočkají remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První Darksiders se také dočkají remasteru

První Darksiders se také dočkají remasteru

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 7. 2016 13:15 6
Reklama

Pamatujete si ještě na první díl Darksiders? Akční rubačku s Válkou, jedním ze čtyř jezdců Apokalypsy, který se s ničím moc nemazal, a ještě mu zbylo dost času pronášet drtivým hlasem chlapácké hlášky? Tak tahle hra se letos vrátí. Bohužel ne jako nové pokračování, nýbrž jako remaster.

Hra z roku 2010 se dočkala o několik let později pokračování. Tentokrát byl v hlavní roli bratr Války, ještě o něco drsnější Smrt. Obě hry si od kritiků vysloužily hodně slušná hodnocení a pokračování se navíc v loňském roce dočkalo remasteru s podtitulem Deathinitive Edition.

Nordic Games, kteří práva na sérii získali od THQ, když tato firma rozprodávala své licence, hodlají z šest let staré prvotiny ještě nějaký ten peníz vytřískat. Proto se přeleštění a opětovného vydání dočká i příběh Války, v plánu jsou prozatím verze pro PS4, Xbox One, a Wii U. Co se týče PC, novinky ohledně této platformy by se mohly objevit na letošním Gamescomu. Jako datum vydání byl naznačen 25. říjen, tuto informaci však zatím berte s rezervou.

Upřímně, daleko raději bychom viděli pokračování s dalším členem povedené čtyřky. Na výběr ještě zbývají Hladomor a Mor, a provádět v kůži prvně jmenovaného násilnou liposukci nebohým obětem by mohla být vážně švanda. Třeba se v Nordic umoudří a kromě remasterů oznámí i radostnou novinu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama