Série Dead Rising se vrátí už v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Dead Rising se vrátí už v září

Série Dead Rising se vrátí už v září

Jiří Bigas

Jiří Bigas

25. 7. 2016 12:39
Reklama

Na Xbox Storu se objevily profily starších remastetů ze série Dead Rising, které Capcom odhalil minulý týden. Vypadá to, že minimálně na Xboxu One vyjdou první dva díly a spin-off s podtitulem Off the Record 13. září.

Všechny tři hry mají být v prodeji také jako součást takzvaného Triple Packu. První díl bude mít podle Microsoftu velikost 8,08 GB a k dispozici jsou z něj i tři screenshoty, díky nimž můžete sami posoudit, jak moc se remaster povedl po této stránce. Z popisu titulu rovněž vyplynulo, že minimálně xboxový port nemá na starost přímo Capcom nebo původní autoři z vancouverského studia, ale varšavský tým QLOC, který už pro Capcom pracoval třeba na PC konverzích her Super Street Fighter IV, Street Fighter X Tekken, Devil May Cry HD Collection, DmC: Devil May Cry, Resident Evil 4: Ultimate HD Edition nebo nedávno Dragon's Dogma: Dark Arisen.

K dispozici jsou rovněž první screenshoty z druhého dílu a jeho variace Off the Record. Ty má ovšem na svědomí jiné studio - společnost Mercenary Technology. V jejím portfoliu byste našli PS3/X360 port Black Ops III, Resident Evil 5 pro PC, Chivalry: Medieval Warfare pro X360/PS3 nebo God of War III Remastered na PS4. Velikost těchto her zatím neznáme, stejně jako cenu, která je stále záhadou u všech zmíněných titulů.

Dead Rising 4, který je sám o sobě variací na první díl, vyjde 6. prosince na PC i Xboxu One. Má jít o roční časovou exkluzivitu, takže na PS4 by se hypoteticky mohl titul objevit o 12 měsíců později, podobně jako se teď chystá dobýt tábor Sony i Lara Croft se svým posledním dobrodružstvím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama