Povedeme v DLC pro GTA gang motorkářů?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Povedeme v DLC pro GTA gang motorkářů?

Povedeme v DLC pro GTA gang motorkářů?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

24. 7. 2016 18:15 12
Reklama

Všechny indicie nasvědčují tomu, že se GTA Online dočká nového rozšíření nebo výraznějšího updatu, který do hry přinese téma motorkářských gangů. Virtuální příznivci jedné stopy po takové novince dlouho volali.

Pozorným fanouškům se podařilo vypátrat stopy nového obsahu v updatu nazvaném Cunning Stunts. Z různých střípků a náznaků se uživatelé diskuzního serveru GTAForums dovtípili, že by člověk snad dokonce mohl v budoucnu založit vlastní motorkářský gang, ten vést, verbovat další hráče a udílet jim příkazy. Z dalšího skriptu se zase podle jeho názvu a identifikačních značek jeví vysoce pravděpodobné, že se mezi nemovitostmi objeví nové speciální garáže pro motorky.

Zdá se, že přijetí a zasvěcení nováčka do gangu bude podle názvu dalšího ze skriptů předcházet nějaký iniciační rituál a zřejmě by mohlo dojít i na vzájemná klání na motorkách. S drtivou většinou informací přišel uživatel s přezdívkou TezFunz a pokud byste snad byli skeptičtí, pokud jde o jeho předpovědi a interpretaci nalezených dat, měli byste vědět, jak připomíná web VG247, že se až dosud vždy do puntíku trefil s tím, co avizoval. Jeho informace a náznaky se vždy vyplnily.

Tento obsah patří v komunitě mezi nejžádanější, takže by nebylo divu, kdyby konečně vyšli vývojáři fanouškům vstříc. Stojí navíc za připomenutí, že v GTA Online už se dlouho prohání několik motorkářských gangů jako třeba Reaper Lords, jejichž hráči se dali dohromady i bez pomoci vývojářů a fungují podle vlastních pravidel. Letos v dubnu se 70 takových skupin připojilo k petici za tématické DLC. V tuto chvíli má přes 16 tisíc podpisů a její signatáři požadují nové stroje a jejich úpravy či nové kožené oblečení a účesy, které by pomohly identifikovat a sjednotit jejich image. Určitě se podívejte na video, které pro potřeby petice a zvýraznění svých přání motorkáři vytvořili.

Naneštěstí nic nenasvědčuje tomu, že by mělo jít o singlový obsah, takže Rockstar nadále pokouší trpělivost těch hráčů, kteří marně vyhlížejí nový obsah pro sólisty. Zdá se však, že GTA Online je nadále pro autory prioritou, protože navzdory našemu stesku po nové kampani a nových příbězích se multiplayer těší ohromné popularitě.

Motocykly a motorkářská tématika je v sérii Grand Theft Auto hodně důležitá. Počínaje Vice City považujeme motocykly za nepostradatelnou součást této série a asi největší pozornosti se jim dostalo v prvním rozšíření pro Grand Theft Auto IV nazvaném The Lost and Damned, které se celé točilo okolo těchto spanilých mašin. Výborně hodnocená epizoda pro GTA IV nejdříve vyšla v únoru 2009 pro Xbox 360 a v dubnu 2010 se pak dostala také na PC a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama