System Shock bude obohacen o RPG prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka System Shock bude obohacen o RPG prvky

System Shock bude obohacen o RPG prvky

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 7. 2016 08:14 1
Reklama

Do konce kickstarterové kampaně remasteru System Shocku zbývají pouhé čtyři dny a tvůrci již dokázali získat pozornost téměř 20 tisíc podporovatelů. Ti hře přislíbili na 1,1 milionu dolarů a blíží se k dalšímu cíli, studio Nightdive však poněkud překvapivě mění metu stanovenou na 1,4 milionu a upřesňují, jakými RPG prvky plánují obohatit původní hru.

Poslední pokořená meta crowdfundingové kampaně znamená verze pro Linux i Mac (první jmenovaná platforma již má demoverzi, na Mac ji autoři plánují dodat), vedle té pak autoři dodatečně potvrdili i PS4 edici a pochopitelně všechny se dočkají stejného obsahu, který bude obohacen právě o ty dosud tajemstvím zahalené RPG prvky. Ty byly původně součástí zmiňované mety 1,4 milionu dolarů, to však již neplatí, do hry budou zakomponované automaticky a jejich popisu se věnuje nový příspěvek na Kickstarteru.

Prioritou hry je zábava, nikoli procházení tabulek a inventářem.

V případě RPG prvků se hráči nedočkají (dle autorů nudných) statistik, ale možností upravovat své postavy za pomocí řady nových prvků výbavy i dodatečných schopností. Obojí půjde nadále vylepšovat, tvůrci však připomínají, že prioritou hry je a bude zábava, nikoli nekonečné procházení tabulek a inventáře. Za další, v minulosti zmiňované výdejní automaty nebudou pro uvěřitelnost hry a jejího univerza vydávat zbraně a jiné nesmysly, ale třeba potraviny, jež budou mít například krátkodobý vliv na zdraví.

A konečně na závěr Nightdive slibují přinést odlišné přístupy k hratelnosti a odlišné možnosti řešení problémů. Řada herních situací tak půjde vyřešit několika odlišnými způsoby a spoléhat se tak hráči budou muset například i na vlastní důvtip.

Kolem a kolem se nejedná sice o nic kdovíjak detailního a Nightdive podotýkají, že se ještě leccos může v průběhu vývoje změnit, všechna výše uvedená specifika ale považují za jasně daná pravidla a tedy za něco, co se již nezmění a čeho se plánují držet i nadále.

System Shock bude obohacen o RPG prvky
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama