První hráč pochytal všechny Pokémony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První hráč pochytal všechny Pokémony

První hráč pochytal všechny Pokémony

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 7. 2016 18:36 14
Reklama

Šílenství a úspěch Pokémonůdorazil už i k nám a i v našich luzích a hájích se tak hráči mohou pustit do hry a zkusit naplnit její motto – pochytat je všechny. A přesně to se také již povedlo prvnímu hráči. Američan s přezdívkou ftb_hodor dokázal ve hře najít a chytit všech ve Spojených státech dostupných 142 pokémonů (dalších pět do hry teprve dorazí a k těm zbývají ještě tři s regionálním zámkem).

Za touto úctyhodnou cifrou se ukrývá velké množství píle, neboť ftb_hodor přitom musel dokázat ujít něco mezi 150 a 200 kilometry. Alespoň tak se tím chlubí na Redditu, kde svůj um dokládá vyfocenou obrazovkou. Před takovým výkonem určitě tak zřejmě nelze než smeknout, neboť, ruku na srdce, většina z nás toho při hraní beztak moc nenachodí.

A co se těch zbývajících a regionálně unikátních Pokémonů týká, tak ty se prý ftb_hodor rozhodně nevydá lovit za hranice svého kontinentu a spokojí se s tím, co momentálně má. To dřív podle něj nastane situace ta, že bude možné Pokémony libovolně směňovat. Úspěch je to každopádně pěkný a před trpělivostí i botami tohoto hráče nelze než smekat a můžeme se jen ze zvědavosti zeptat, jak jste na tom vy? Užuž se blížíte podobné metě, nebo se tomuto fenoménu raději obloukem vyhýbáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama