Ubisoft zve do zákulisí vývoje  South Park
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft zve do zákulisí vývoje South Park

Ubisoft zve do zákulisí vývoje South Park

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 7. 2016 14:03 6
Reklama

Pouhý den po událostech The Stick of Truth se začnou odehrávat události dalšího titulu ze světa South Parku – trefně pojmenovaného Fractured Butt Whole. Ten dnes Ubisoft posunuje do centra naší pozornosti, a to za pomocí nového videa, ve kterém o pozadí vývoje hry mluví mimo jiné i ti nejzasvěcenější, Matt Stone a Trey Parker.

Příběh hry tedy plynule naváže na události minulé hry, hrdinové však narazí na nečekanou komplikaci tu, že ve Stick of Truth byli hráči někdo, ve Fractured Butt Whole se však začíná pěkně od píky. Omladina městečka South Park tak dostane další příležitost zahrát si na hrdiny a pro samotné tvůrce to je samozřejmě možnost opětovně navštívit svět hry a budovat na myšlenkách původní hry.

Inspiraci přitom hledali i mezi samotnou komunitou a z videa se tak dozvíte, že z tohoto pohledu pomáhal hru tvořit i PewDiePie. Tvůrci totiž jeho videa sledovali a dělali si obrázek o tom, co si vlastně samotní hráči mysleli, když tento titul hráli. Výsledkem tak samozřejmě má být na obsah i náplň bohatší titul, který se od originálu liší například odlišným přístupem k soubojům. Ty opouští od inspirace tradičními JRPG hrami a přiklání se k taktičtějšímu přístupu.

Cesta k pomyslné dokonalosti a k prosincovému datu vydání je však trnitá a proložená překážkami, tou možná poněkud překvapivou je samotná animace hry. Ta je sice na pohled velmi jednoduchá, její složitost však spočívá v nutnosti vše vytvářet a především animovat ručně. Posuďte sami:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama