Nové IP od BioWare žije a daří se mu dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové IP od BioWare žije a daří se mu dobře

Nové IP od BioWare žije a daří se mu dobře

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 7. 2016 15:55 6
Reklama

Chystaná zbrusu nová značka z produkce Bioware je zatím opředena tajemstvím. Lehce se mihla v BioWare traileru na E3 2014, jinak jsme o ní ale dosud slyšeli jen máloco a naděje na to, že by se mohla objevit na letošní E3, zůstaly bohužel nenaplněny. Mlčení v uplynulých dnech prolomil Jay Watamaniuk, scénárista hry.

Ten se na Twitteru zaradoval, že práce pokračují hladce a schvalovací proces dopadl úspěšně. Hra vzniká ve studiu BioWare Edmonton, které nám v minulosti přineslo například Baldur’s Gate, Knights of the Old Republic nebo Dragon Age. Není to přitom první zmínka z Twitteru, která na konto hry padla. Už před několika měsíci se výtvarný ředitel BioWare pochlubil, že hra je ve funkčním stavu a vypadá zkrátka úžasně.

Scénárista Watamaniuk dále uvedl, že v nedávné době zvolil jméno pro hlavní postavu, které ale bohužel v některých jazycích a kulturách budí nepříjemné asociace. Nijak blíž však tuto svízel nespecifikoval. Projektový manažer Alain Baxter se zase podělil s radostnou novinou, že při testování hry před publikem si titul odnesl velmi pozitivní přijetí. Podle toho, jaké pracovní pozice pro chystaný projekt v BioWare obsazovali, je zřejmé, že půjde o rozsáhlé příběhové RPG.Ve zmiňovaném dva roky starém traileru studio uvádí, že půjde o zbrusu nový design a že studio buduje nové světy a výpravy pro novou generaci. Hra by tak měla vyjít na tradičním triu PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama