Turing Test je FPS puzzle ve stylu Portal
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Turing Test je FPS puzzle ve stylu Portal

Turing Test je FPS puzzle ve stylu Portal

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 7. 2016 15:04 2
Reklama

Jméno Bulkhead Interactive vám nejspíš mnoho neřekne, firma byla založena teprve loni v listopadu. Spíš byste si možná mohli vzpomenout na kickstarterový projekt Battalion 1944, který ve své crowdfundingové kampani uspěl a příští rok nás možná po delší době přenese na dějiště druhé světové války. Dnešní novinka se ale týká jiné hry.

Turing Test od zmiňovaného studia Bulkhead totiž dnes obdržel datum vydání a návdavkem i nový trailer. Titul, který svou stylizací nápadně připomíná oblíbený Portal, bude taktéž puzzle hrou viděnou z pohledu první osoby a jak název napovídá, tak náplní se tvůrci zřejmě odkazují na testování umělé inteligence a na rozpoznávání lidských reakcí. Ve hře se zhostíte role Avy Turing, inženýrky z Mezinárodní vesmírné stanice, která se bude muset prokousat řadou záludných hádanek na Europě, jednom z měsíců Jupitera.

Jejím hlavním cílem je dokázat, že je opravdu člověkem, což poměrně jednoznačně vyplývá i z názvu hry. Ačkoli je inspirace Portalem více než zřejmá, hra vypadá dostatečně zajímavě i sama o sobě. O jejích kvalitách se budeme moci přesvědčit už 30. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama