Jen pro odvážné. Je tu demo Umbrella Corps
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jen pro odvážné. Je tu demo Umbrella Corps

Jen pro odvážné. Je tu demo Umbrella Corps

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 7. 2016 12:26 6
Reklama

Navzdory skutečnosti, že zprůměrovaná hodnocení z celého světa dělají z akce Umbrella Corps ten nejhorší příspěvek do série Resident Evil vůbec, Capcom se očividně nechce vzdát tak lehce. Na PlayStation Storu se zničehonic objevila demoverze hry pro PS4.

Zkušební verze má velikost 3,7 GB a umožní případným zájemcům osahat si multiplayerové módy Multi-Mission a One-Life Match. Demoverze ale bude k dispozici jen po dobu 48 hodin, tak neotálejte, pokud chcete tento propadák vyzkoušet na vlastní kůži. Na PS Storu se trial Umbrella Corps objevil dnes ráno a fungovat přestane v noci ze soboty na neděli. K dispozici mají být mapy situované do ulic Raccoon City, tamní policejní stanice i aréna inspirovaná proslulým sídlem z prvního dílu z roku 1996.

Hráči demoverze se navíc mohou utkávat s těmi, kteří vlastní plnou hru, což by se mohlo alespoň dočasně projevit na větším zalidnění serverů, kde je jindy problém narazit na aktivní skupinu hráčů. Ostatně není těžké domyslet si, že vydavatel doufá v to, že se mu podaří ještě alespoň pár fanoušků zlákat a ti dají na základě této ochutnávky šanci kompletní hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama