Capcom zvažuje remastery dalších sérií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom zvažuje remastery dalších sérií

Capcom zvažuje remastery dalších sérií

Pavel Makal

Pavel Makal

22. 7. 2016 14:27 1
Reklama

Capcom se v současné době nechlubí přílišnou záplavou nových titulů, daleko víc se firma nyní orientuje na opětovné uvádění svých starších hitů, zejména ze série Resident Evil. Firma nicméně přiznává, že v budoucnu by mohlo dojít i na remastery jiných slavných sérií z jejího portfolia.

Na toto téma se v nedávném rozhovoru pro server MCV vyjádřil šéf evropské odnože Capcomu Antoine Molant. Ačkoli nesdělil žádné podrobnosti, potvrdil, že se jedná o něco, nad čím firma usilovně uvažuje. Připomeňme, že mezi rodinné zlato společnosti patří série Onimusha, Street Fighter, Ace Attorney, Bionic Commando nebo třeba Devil May Cry. Zrovna prvně jmenovaná Onimusha by si přeleštěný kabátek, když už ne rovnou zbrusu nové pokračování, rozhodně zasloužila.

Molant také mluvil o tom, jaké byly podmínky vzniku remaku Resident Evil 2. Fanoušci o něj vývojáře dlouho žádali a podle Molanta „křičeli dostatečně dlouho a nahlas“, aby jim vydavatel vyšel vstříc. Remastery jsou podle něj totiž v konečném důsledku záležitostí poptávky komunity a trhu. Jakou hru od Capcomu byste rádi na nových konzolích viděli vy? Podělte se s námi v diskuzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama