Relic odhalují mariňáky v Dawn of War III
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Relic odhalují mariňáky v Dawn of War III

Relic odhalují mariňáky v Dawn of War III

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2016 14:02
Reklama

Necelý měsíc po zveřejnění prvních záběrů ze strategie Warhammer 40,000: Dawn of War III se můžete podívat na video další, tentokráte podstatně hutnější. V tom Relic a Sega představují hned 13 minut záběrů přímo ze hry a ty doprovázejí komentářem tak, že se pěkně popořadě dozvíte řadu zajímavých prvků hratelnosti a ty největší odlišnosti od minulého dílu. Představena je přitom hra za Space Marines.

Dawn of War III je především realtime strategií, začátek videa tak sice sleduje putování jednoho z hrdinů mariňáků, jeho pouť však záhy vystřídá ukázka celkem jednoduše pojatého managementu základny a budování staveb i výcvik jednotek.

Pozornost se ale záhy přesouvá zpět na bojiště, kterému velí dvě představené hrdinské jednotky mariňáků – starý známý Gabriel Angelos a robotická obryně Lady Solaria. Oba tito hrdinové přitom představují jedny z nejsilnějších jednotek, jakými frakce Space Marines disponuje. Společně s pěšáky mariňáků (kteří se na bojiště dostávají za pomocí výsadkových kapslí) se tak tito specialisté utkávají o kontrolní stanoviště, kterých každá z map nabídne hned několik. Jejich kontrola je přitom životně důležitá – tyto body totiž slouží k zisku surovin. Kdo jich má více, ten dokáže rychleji produkovat jednotky.

Za pozornost pak určitě ve finále stojí ke konci videa prezentovaná hlavní zbraň mariňáků – orbitální bombardování, jež dokáže efektně vymazat velké počty jednotek naráz.

Celá ukázka pochází z E3 a jedná se o rozšířené záběry toho, co tvůrci na výstavu přivezli. Jedná se přitom o smrštěnou ukázku jedné větší mise a záběry z pre-aflaverze hry. Řada prvků tak ještě nemá svoji finální podobu, jako náhled na směřování vývoje to ale poslouží na výbornou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama