Fallout 4 lze dohrát bez jediného škrábance
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 4 lze dohrát bez jediného škrábance

Fallout 4 lze dohrát bez jediného škrábance

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2016 12:34
Reklama

Minulý týden jste mohli být svědky toho, jak si jeden streamer dokázal poradit s Dark Souls III takovým způsobem, že jej během celého průchodu hrou nikdo nezranil. Dnes si podobný husarský kousek můžete v roli diváka zopakovat, tentokráte však v postapokalyptickém RPG Fallout 4.

Největší rozdíl mezi Falloutem 4 a Dark Souls III tkví především v otevřenosti. Díky tomu se hráč s přezdívkou T Ronix mohl leckterým šarvátkám jednoduše vyhnout. Někdy tak šlo použít Stealth Boye či speciální perky, aby to ale vlastně nebylo tak docela jednoduché, tak si T Ronix za celou hru nenasadil Power Armor, nepřizval parťáka a ani nevyužil jiné léky než prostá antibiotika. Výjimkou jsou pasáže, kdy hra záměrně hráče zraní radioaktivitou, nebo kdy jim druha jednoduše přisoudí.

Tento zajímavý počin se hráči povedl na osmý či devátý pokus (sám si není jistý) a zabral necelých 30 hodin. Úplně bez poskvrny to ale není – v jednu chvíli postava hráče zemřela, stalo se tak ale následkem chyby ve hře (avatar se dotkl stojícího auta, hra to ale špatně vyhodnotila) a T Ronix to tedy ani nepočítá. I přesto ale plánuje v budoucnu svůj průběh hrou zopakovat, a to již bez podobného incidentu.

Finální část videa můžete vidět pod článkem, celý průběh je pak k vidění ze záznamu na YouTube. K nešťastné smrti dojde v sedmé části, u každé z nich se pak nalézají zajímavé poznatky tohoto trpělivého hráče. Ten o sobě přitom dal vědět již v minulosti, kdy hru dohrál bez použití léčení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama