Sledujte dvojici ukázek Worms WMD
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte dvojici ukázek Worms WMD

Sledujte dvojici ukázek Worms WMD

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2016 09:17 2
Reklama

Během E3 se ukázala i arkádová červí akce Worms WMD, z níž nyní můžete vidět nejen nový trailer, ale také komentovanou ukázku hraní. Tu má na starosti server Shacknews, který přímo na výstavě vyzpovídal Bethany Aston ze studia Team 17.

Aston prvně připomíná, že série Worms letos slaví 21. narozeniny a zmiňuje zásadní novinky a hlavní devizy Worms WMD – crafting ničivých zbraní, boje ve vozidlech i v interiérech budov a překvapivě také svým způsobem i návrat ke kořenům série.

Za pozornost z videa rozhodně stojí ony novinky – budovy slouží jako úkryt a útočiště, stále z nich však lze rozesílat zkázu do všech směrů, byť hráči budou pochopitelně omezení zdmi. Co se vozidel týče, tak například ve videu viděný tank funguje jako červ sám o sobě a může se tak čile pohybovat všemi směry a může dokonce i skákat, protože tak to tanky zkrátka dělají.

A konečně akcí nabitý trailer pak představuje zbraně Wormsů. Vidět lze sice jen nějaké dvě desítky včetně několika nových přírůstků, finální hra jich ale přinese na 80 s tím, že chybět samozřejmě nebudou ani klasiky typu betonový oslík či k nepravostem naváděná ovečka.

Sami nebo s podobně destruktivně laděnými kamarády se pak budete moci vrhnout do bitvy ještě tento rok, a to jak na PC, tak i na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama