Arma Mobile Ops je strategií do kapsy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Arma Mobile Ops je strategií do kapsy

Arma Mobile Ops je strategií do kapsy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2016 15:54 5
Reklama

I český tým Bohemia Interactive by si rád přilepšil mobilní aplikací a na iOS a Android tak dorazila nová hra ze série Arma. Velký AAA titul tedy samozřejmě čekat nemůžeme, Arma Mobile Ops však za vyzkoušení jistě stojí. Přeci jen, nulová pořizovací cena je zajímavým lákadlem.

Vývoj hry je samozřejmě podpořen utrácením přímo ve hře a například na stránce obchodu Google Play tak lze vidět, že nejlevnější nákup vyjde na 150 korun a ten nejdražší pak na sympatické 3 tisíce. Otázku monetizace však nechme stranou a pojďme se podívat na to, co si už nyní můžete stahovat do kapes. A začít můžeme hned trailerem:

Zrak vás nešálí, toto není FPS, ale regulérní budovatelská strategie, ve které se vrhnete budovat vlastní základnu i obranné prvky a pak už hurá na protivníky. A pokud vám už nyní v uších rezonuje Clash of Clans, tak jste rozhodně na správné adrese.

Chybět tedy vedle singleplayeru nesmí ani PvP, online žebříčky a vůbec důraz na kooperační složku hraní, kdy s dalšími hrajícími můžete zakládat a budovat aliance a společně pak porážet ty méně šikovné. Marek Španěl pak v tiskové zprávě utěšuje rozlícené fanoušky, že v týmu kladou nároky hardcore komunity i nadále do popředí (byť opomenutí mobilního trhu nehrozí) a tento výstřelek je jen snahou rozšířit portfolio stále rostoucí společnosti.

A také proč ne, každé zboží má svého kupce a v dopravním prostředku může takováto strategie přijít vhod. Stejně jako stovky jiných. Třeba Arma Tactics.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama