Blizzard hledá nového šéfa vývoje Diabla
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard hledá nového šéfa vývoje Diabla

Blizzard hledá nového šéfa vývoje Diabla

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 7. 2016 10:38 9
Reklama

Diablo III je mezi námi již úctyhodné 4 roky a nedá se tak úplně říci, že by se s každou další sezónou blížil nějaký konec. Naopak, hra stále žije a stejně tak i komunita s ní spojená, Blizzard však zřejmě chystá něco dalšího. Alespoň tak to vyplývá z nabídky na novou volnou pozici ve studiu.

Nabídka na stránkách Blizzardu láká na pozici game directora pro zatím neoznámený projekt. Mezi požadavky patří komunikativnost, schopnost vést tým ve všech ohledech, zkušenosti včetně velkého portfolia vydaných AAA her v zádech a zejména vůle dovést značku Diabla vstříc další budoucnosti. Blizzard se pak ještě mimo jiné navíc ptá i na to, co dotyčný právě hraje.

Něco se tedy zřejmě děje a tato zpráva částečně navazuje na tu pojednávající o odchodu dlouholetého vedoucího vývojáře Blizzardu, Jaye Wilsona. Mějme však na paměti, že Wilsona již v minulosti a po problémech s vydáním hry stihl nahradit Josh Mosqueira. Současná zpráva přitom samozřejmě ještě nemusí znamenat nic konkrétního, ale přeci jen – značka Diablo stále táhne a bylo by logickým krokem ji zase za pár let oživit dalším pokračováním, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama