Majitel tisíců her pokořil novou metu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Majitel tisíců her pokořil novou metu

Majitel tisíců her pokořil novou metu

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 7. 2016 09:38 14
Reklama

Sbírání trofejí a achievementů je poměrně příjemným obohacením běžného hraní her. Gamifikace prorostla i do Steamu, kde si nákupy her zvyšujete svůj uživatelský level. A když to hodně přeženete, můžete dosáhnout až na úroveň 1000.

To přesně se povedlo uživateli s přezdívkou PalmDesert. Je prvním člověkem, který pokořil magickou hranici a pravděpodobně během jejího pokořování utratil pěknou sumičku. Za pomíjivou slávu v komunitě podobně zaměřených hráčů mu to ale nejspíš stálo. Bohužel, ve Valve na podobnou situaci nebyli připraveni a neměli pro jeho 1000. úroveň nachystánu odpovídající ikonku.

Pokud vás zajímá, kolik her si musel koupit, aby se na tuto úroveň dostal, podržte se. V knihovničce, nebo spíš pořádně natřískané knihovně, má 5029 her a k tomu 3372 DLC. Kompletní Steam nabídka momentálně činí 7481 her a add-onů. Jednoduchými počty tedy dojdete ke zjištění, že PalmDesert má i hry, které již na Steamu nejsou k dostání. Možná vás bude zajímat, u jaké hry z těch tisíců vlastněných strávil nejvíce času. Jedná se o Rocksmith 2014, ve kterém rozhazovačný hráč utopil 569 hodin.

PalmDesert ale rozhodně nekončí. Momentálně je na úrovní 1049 a zřejmě tedy útočí na novou metu. Celkem by nás zajímalo, kolik her z té nelidské hromady zapnul alespoň jednou. Na jeho proifl se můžete podívat pod tímto odkazem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama