Chystá se přeci jen hubenější PS4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se přeci jen hubenější PS4?

Chystá se přeci jen hubenější PS4?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 7. 2016 14:35 8
Reklama

Životní cyklus PS4 je zhruba v polovině a Sony plánuje oživit prodeje hardwaru novou revizí konzole, jenže PS4 Neo nemusí být jedinou novou verzí PS4. Už dříve se spekulovalo o hubenější a třeba i energeticky efektivnější verzi PS4 a nyní se zdá, že by to mohlo být přeci jen realitou.

Alespoň dle Damiana Thonga, analytika investiční společnosti Macquarie Group. Ten v rozhovoru pro magazín The Wall Street Journal tvrdí, že Sony může plánovat novou a hubenější verzi konzole vydat později na podzim s tím, že představení by mohlo proběhnout již na Tokyo Game Show, jež odstartuje 15. září. Sony ale samozřejmě nic komentovat nechtěla.

Pokud něco takového bude pravda, tak lze jen očekávat, že se bude jednat o přímou konkurenci Xbox One S a že tedy nová a pohublejší verze konzole přinese víceméně stejný výkon jako doposud, ale navrch přidá podporu 4K zobrazení (neplést s plnohodnotným hraním ve 4K), možná i upscaling her, větší harddisk a další technické vychytávky. Pravdou ale je, že ponechat Xbox ve výhodě by mohlo být chybou, a tak by představení podobné konzole mohlo být vlastně celkem logické, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama