Demo remasteru System Shocku je tady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Demo remasteru System Shocku je tady

Demo remasteru System Shocku je tady

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

30. 6. 2016 10:37 5
Reklama

Jak jsme vás minulý týden upozorňovali, konečně nastala chvíle, kdy se budou moci hráči mladšího data výroby vrhnout zpět po proudu nostalgie. System Shock se totiž dočká svého remasteru, a abyste nekupovali zajíce v pytli, nabízí vývojáři pre-alfa demo každému z vás.

Demoverz je možné stahovat z GOGu, Steamu nebo Humble Storu a samozřejmě není určena jen těm, kdo mají na legendu z roku 1994 své vlastní vzpomínky. Za zmínku každopádně stojí fakt, že remaster vzniká na enginu Unity a do jeho vývoje jsou zapojeni i veteráni jako Chris Avellone nebo Jason Fader. Pod hlavičkou Nightdive Studios by chtěli od fanoušků 900 000 dolarů a po necelých dvou dnech kampaně na Kickstarteru to vypadá, že pohodlně uspějí.

Pokud chcete i vy přihodit několik dolarů, zaměřte se zejména na tier s hodnotou 30 amerických peněz (25 dolarů byla hra k dispozici pro prvních 300). Právě na tolik si Nightdive cení digitální verzi remasteru, ať už se rozhodnete pro PC verzi nebo verzi Xboxovou. Nechcete-li nechat nic náhodě, určitě si vyberete i některou z dalších odměn, třeba jako obří sběratelská edice s přístupem do bety, do diskuzního fóra s vývojáři a kupou dalších výhod. Jasně, stojí sice 150 dolarů, ale zrovna System Shock nemá se základnou oddaných fanoušků problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama