WWE 2K17 i na PS3 a X360, Lesnar na obalu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WWE 2K17 i na PS3 a X360, Lesnar na obalu

WWE 2K17 i na PS3 a X360, Lesnar na obalu

David Plecháček

David Plecháček

28. 6. 2016 08:39 1
Reklama

11. října se stává neoficiálním dnem tvrďáků. Kromě Gears of War 4 v ten den vyjde i nový wrestling od 2K, WWE 2K17. A jak už napovídá titulek, hlavní roli v něm bude hrát hvězda společnosti WWE Brock Lesnar.

Tuto příležitost komentoval s nadutostí sobě vlastní: „Moje kariéra je definována tím, že jsme dominoval v každé činnosti a příležitosti, která přede mě byla postavena. Jsem proto velice potěšený, že mou další příležitostí je reprezentovat WWE 2K17 jako ambasador celé franšízy a jsem poctěn, že můžu figurovat jako její superstar na obalu,“ prohlásil.

Upřímně, loňský Steve Austin coby Stone Cold představoval hvězdu těžšího kalibru, ale je pravdou, že ze zástupu osobností těžko vybírat. Je trochu s podivem, že 2K (potažmo organizace WWE, pokud do výběru nějakým způsobem zasahuje) stále neoslovilo wrestlera, který v současnosti ční nad ostatní - Romana Reignse. A co na volbu říká Paul Heyman, manažer Lesnara? „Můj klient vždycky překonal cokoliv, co mu stálo v cestě, a ve WWE 2K17 tomu nebude jinak.“ Nabubřelost nebrala konce: „Mohu vás ujistit, že jeho ryzí dokonalost v kombinaci se zvířecí touhou dobýt všechny platformy na světě je přesně to, co tato videohra a doprovodná kampaň potřebuje,“ završil svůj monolog.

A teď vážně. Kdo je či není na obalu je to poslední, co hráče zajímá. Poslední díl recenzoval Jarda, přičemž hře udělil tři zlámané kosti z pěti. Kde všude by mohlo WWE 2K17 přidat se dočtete v jeho recenzi.

WWE 2K17 i na PS3 a X360, Lesnar na obalu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama