Epický sci-fi thriller Tetris bude trilogií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epický sci-fi thriller Tetris bude trilogií

Epický sci-fi thriller Tetris bude trilogií

David Plecháček

David Plecháček

28. 6. 2016 14:53 2
Reklama

Ano, Tetris je svými mechanismy jednoduchá hra. Dokonce tak jednoduchá, že nám čas od času z žertu sdělíte, zda bychom neměli hrát jenom to. Ale žerty stranou - Tetris je také hra velice promyšlená, a světe div, lze v ní nalézt příběh. A to tak velký příběh, že se z něj dá udělat trilogie.

Larry Kasanoff, producent filmu, potvrdil, že to, co se už nějakou dobu šuškalo - totiž že z filmu bude trilogie - je pravda. „Je to čistě proto, že ten příběh je tak velký. Nedělíme film jenom abychom z něj vyždímali víc peněz. Prostě ten příběh je fakt velký,“ řekl magazínu Empire.

Také vás zajímá, jak takový film vypadá, a o co v něm vlastně jde? „Ne, nebudeme mít bloky s nožičkami, které by běhaly po světě, ale fajn, že si to lidé myslí. Laťka se nám tím snižuje,“ žertuje. „Garantuji vám, že to, co si myslíte, to není. Nikdo se se svým tipem tak daleko nedostal,“ dodává.

No, pravdou je, že pod Tetrisem si lze těžko představit „epický sci-fi thriller“. Na druhou stranu, nebude se jednat o nějaký malý projekt. Samotný Kasanoff pracoval na Mortal Kombat nebo True Lies, Dane Smith zase dělal post-produkci pro Deadpool a Harryho Pottera a u Tetrisu se zhostí speciálních efektů, a samotný film disponuje rozpočtem 80 milionů dolarů (2 miliardy korun). Režisér ani herecké obsazení zatím nejsou známé. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama